Ideologie wandeling

Naar analogie met de gekende tuinwandelingen van Steve Jobs vinden deze ontmoetingen plaats in een mooie, natuurlijke omgeving met als doel om de creativiteit te stimuleren en de geest te prikkelen met een filosofische, introspectieve en authentieke reflecties op grotere thema’s of vernieuwende ideologieën. Deze verdiepende en inspirerende wandelingen kunnen de basis vormen voor verstrekkende besluitvorming en visieontwikkelingen, die de basis kunnen leggen voor krachtige en vooruitstrevende prestaties, diensten of producten met een sterk differentiatiepotentieel én maatschappelijke relevantie. De inzichten die hier worden opgedaan, kunnen een enorme inspiratie en motivatie opwekken met een langdurige impact en herinnering.

Hemisphere heeft er geen belang bij om de ideeën die in sessies worden gegenereerd te delen met anderen en zal ook geen enkel intellectueel eigendom opeisen, tenzij het wordt voorgesteld. Creativiteit, conceptie en ondersteuning bij de implementatie is waar het bij ons om gaat.

Zoals bij alle inspirerende wandelingen ontmoeten we elkaar en nemen we afscheid bij de toegangspoort van het domein. Voorafgaand wordt besloten hoe lang de wandeling duurt. U kan kiezen uit 2 of 3 uur, met een aanbeveling voor de uitgebreide wandeling, zodat we meer verdiepend tot de kernessenties kunnen komen, reeds vanaf de eerste sessie.

Voor meer informatie of een aanvraag voor een ideologie wandeling, kan u een bericht sturen naar:
info @ hemisphere-coaching.be