Interventie op locatie

Deze sessies worden specifiek voorgesteld wanneer er een gevoel van urgentie, beperkte tijd of vervoersmodaliteiten aanwezig zijn. De vergaderingen vinden meestal plaats in een neutrale, makkelijk toegankelijke, maar toch rustige en vertrouwelijke omgeving, volgens uw voorkeur en planning. Een hotelbar, de kantooromgeving na de werkuren of de private thuisomgeving kunnen voorbeelden zijn van een geschikte locatie.

Het onderwerp en de oriëntatie van het gesprek worden door u bepaald. Of u nu een verfijnde onderhandelingsstrategie nodig heeft, worstelt met dilemma’s of angsten rond een grote professionele of persoonlijke gebeurtenis, of gewoon de voorkeur geeft aan de fluïditeit en anonimiteit van deze dienst, wij staan klaar om u hier vlot in te begeleiden.

Let op: deze dienst is uitsluitend voorbehouden aan ‘executive‘ profielen of ‘leiders‘ in hun vakgebied. Er moet een duidelijke behoefte aan privacy en efficiëntie aanwezig zijn, met een gevoel van urgentie. De sollicitant wordt pas toegelaten na een eerste contact van minstens 1 uur en wanneer aan de vooropgestelde criteria werd voldaan. De vervoerskosten zullen aan het standaardtarief worden toegevoegd.

Voor aanvullende informatie of een aanvraag tot interventie op locatie, kan u een bericht sturen naar:
info @ hemisphere-coaching.be