Geleide natuurwandeling

Hierbij maken we een actieve, doch gemoedelijke wandeling in een voedende, groene omgeving. De verfrissende energie van deze specifieke plek kan verrassend goed opgebouwde stress verlichten. Door de actieve beweging van het lichaam, vermindert de focus op het mentale, waardoor we de geest als het ware afleiden om tot onverwachte inzichten en innerlijke rust te kunnen komen. Een intuïtief richtinggevende benadering en het mogelijk gebruik van de natuurlijke elementen leidt vaak naar meer emotionele verbinding, ademruimte en gevoelige aanwezigheid in het hier en nu. De gesprekken kunnen in diverse richtingen gaan, maar de focus blijft liggen op het loslaten van emotionele spanningen.

Het resultaat van deze wandelingen kan diepgaand zijn: opmerkelijke fysieke en mentale rehabilitatie in een kort tijdsbestek, het initiëren van emotioneel krachtige besluitvorming, verhoogde zorg voor jezelf en de omgeving, vernieuwde en versterkte intenties en motivatie,….

De duur van de wandeling wordt vooraf bepaald: 1,5h of 2,5h op basis van uw voorkeur. We verwelkomen elkaar en nemen afscheid bij de ingang van het domein.

Voor meer informatie of het aanvragen van een geleide wandeling, gelieve een berichtje te sturen naar:
info @ hemisphere-coaching.be